نان یکی از اصلی ترین خوراکی هاست که گاه در رژیم های لاغری از برنامه غذایی حذف می شود. عده ای بر این باورند که نان غذایی ضروری برای بدن بوده که سرشار از کربوهیدرات و فاقد چربی است اما برخی دیگر اذعان دارند که بدون حذف نان نمی توانند وزن کم کنند. اما واقعا کدام باور درست است؟
به گزارش سرویس بهداشت و سلامت قدس آنلاین؛ همه انواع نان منبع خوبی از گلوسید یا کربوهیدرات است که 50 تا 58 گرم در هر 100 گرم را شامل می شود و همچنین سرشار از فیبر هستند. با این حال، غلات استفاده شده در نان و همچنین شیوه پخت می تواند کیفیت غذایی آن را تغییر دهد. به طور کلی نان سبوس دار بهترین نوع نان برای سلامتی است. نان سبوس دار جو و چاودار بیشتر از دیگر غلات فیبر دارد. با این حال، این فیبرها برای بعضی افراد بسیار حساسیت زاست. نان های سبوس دار 2 تا 3 برابر بیشتر از نان های سفید منیزیوم، فسفر و آهن دارد.ادامه خبر در سایت کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی زهره