محقق ایرانی ماکارونی پروبیوتیک حاوی نشاسته مقاوم به هضم را برای پیشگیری از سرطان روده بزرگ (کولون) و جبران کمبود فیبر غذایی تولید کرد.
'امیر امینی' فارغ التحصیل علوم صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت:سرطان کولون به دلیل عادات نامناسب غذایی در کشور در حال گسترش است و به همین دلیل برای رفع این مشکل ماده نشاسته مقاوم به هضم را بعد از مطالعات انجام شده به ماکارونی که جزو محصولات پر مصرف و دارای تولید بالا در کشور است، اضافه کردیم.
ادامه خبر در سایت اصلی کلینیک