ذرت‬ دارای ارزش غذایی فراوانی است، ولی بعلت نداشتن گلوتن ( ماده چسب مانند گندم ) قابلیت تهیه نان را ندارد.

به نقل از سایت کلینیک دندانپزشکی زهره

برای تهیه ‫‏نان ذرت‬ ، ‫‏آرد‬ آن را با آرد سایر ‫‏غلات‬ مخلوط می کنند . ذرت از نظر ‫‏طب‬ قدیم ایران سرد و خشک است .سایر خواص آن عبارتند از :
 
1-پماد ذرت خشک کننده ‫‏زخم‬ ها می باشد .
 
2-ذرت غذای خوبی برای پیشگیری از ‫سرطان‬ است.
 
3-استفاده مداوم از ذرت از پوسیدگیدندان‬ جلوگیری می کند .
 
4-روغن ذرت ‫‏کلسترول‬ خون را پائین می آورد .
 
5-روغن ذرت برای درمان ‫‏اگزما‬ و بیماری های ‫‏پوستی‬ مفید است.