برلیانت بزرگمهر دبیر انجمن تغذیه ایران و مشاوره تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: مصرف نان برای بدن ما بسیار مهم و حیاتی است زیرا انرژی مورد نیاز بدن ما از کربوهیدرات تأمین می‌شود که همان مواد قندی نشاسته‌ای هستند که البته مواد قندی برای بدن مضر هستند و ما مواد قندی را پیشنهاد نمی‌کنیم و باید مواد نشساته‌ای را جایگزین مواد قندی بکنید. مواد نشاسته‌ای مانند برنج، نان، ماکارونی و... هستند که می‌توانند جایگزین مواد بشوند.

به نقل از سایت کلینیک دندانپزشکی زهره
بزرگمهر در ادامه گفت: انواع نان‌های سفید حاوی سبوس نیستند و نمی‌توانند زیاد مفید باشند ما بیشتر توصیه می‌کنیم که نان‌های که دارای سبوس هستند را مصرف کنید که نان سنگک دارای بیشترین مقدار سبوس است. 
 سبوس بسیار برای بدن ما مفید است زیرا حاوی مقدار بسیار زیادی ویتامین B و ویتامین E و فیبر هستند ویتامین B بسیار مفید برای اعصاب و زیبایی پوست و ویتامین E  برای غشای سلولی مفید است . فیبر برای درمان یبوست، درمان بیماری‌های قلب و عروق و حتی پیشگیری از سرطان و دیابت مفید است. البته باید توجه داشت که بعضی از نانوایی‌ها سبوس نان را کم می‌زنند که در این صورت نان سنگک ارزش غذایی‌اش را از دست می‌دهد اما مهمترین دلیل برتری نان سنگک در این است در این نان نمک بسیار کم می‌زنند و خمیر این نان بسیار کمتر از بقیه نان‌های حاوی سبوس است. خمیر نان باعث مشکلات گوارشی می‌شود. 
 همچنین نان سنگک برای افرادی که رژیم غذایی را دنبال می‌کنند بسیار عالی است زیرا سبوس درون این نان حجم بسیار زیادی از معده ما را اشغال می‌کند و سیری را به ما القا می‌کند. 
 در آخر باید گفت: حتی افرادی که رژیم می‌گیرند نباید مصرف نان و برنج را به صفر برسانند و باید روزانه این مواد را به مقدار مشخصی مصرف کنند و باید این را نیز بدانیم که در مصرف این مواد هم اگر زیاده‌روی کنید به خاطر کربوهیدرات موجود در آن دچار چاقی می‌شوید.