دانه های خشخاش اغلب به عنوان چاشنی یا به عنوان یک ادویه با پنیر محلی، تخم مرغ، سالاد، سس، ادویه کاری، سس برای گوشت و ماهی استفاده می شود.
به نقل از سایت کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی زهره
به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از پارسینه، دانه خشخاش است که در اصل دانه های روغنی به دست آمده از گیاه خشخاش که این دانه ها قابل استفاده نان، کیک، رولتها و بیسکویتها می باشد. دانه های خشخاش اغلب به عنوان چاشنی یا به عنوان یک ادویه با پنیر محلی، تخم مرغ، سالاد، سس، ادویه کاری، سس برای گوشت و ماهی استفاده می شود.
مردم به طور معمول به خاطر خاصیت مخدر از
مصرف دانه های خشخاش ابراز نگرانی میکنند. اگرچه درست است که دانه های نارس
این گیاه حاوی آلکالوئیدهای مانند مرفین است و ممکن است اعتیاد آور باشد،
اما دانه های رسیده ان اعتیاد اور نیست. با این حال، ما باید در ذهن داشته
باشیم که مقادیر کمی از آلکالوئید موجود میتواند وارد بدن شود بنابر این
نباید در مصرف ان زیاده روی کرد.
به نقل از سایت کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی زهره
خواص درمانی دانه های خشخاش:
1. تخم خشخاش در رفع تشنگی، تب، التهاب، یبوست و التهاب شکم موثر است.
2. تخم خشخاش یکی از مواد لازم در بسیاری از داروهای خنک کننده می باشد.
3. تخم خشخاش منبع مواد معدنی مانند ید، منگنز، روی، منیزیم و مس، اهن و کلسیم میباشد.
4. روغن دانه های خشخاش در درمان سرطان به خاطر داشتن اسیدهای چرب اشباع نشده موثر است.
5. تخم خشخاش حاوی اسید لینولئیک است که در جلوگیری از ناراحتیهای قلبی مفید است.
6. این دانه ها باید یک منبع مناسب و معقول از اسیدهای چرب هستند که برای سیستم فیزیولوژیکی بدن مورد نیاز است.
7.
تخم خشخاش نیز به عنوان مواد مخدر برای درمان بیماریهای مرتبط با درد
استفاده می شود. آنها در درمان اختلالات تنفسی، بیماری های عفونی، اسهال و
اختلالات خواب مفید هستند.
به نقل از سایت کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی زهره
منبع : جام نیوز