خوردن میگو به لحاظ وجود اسیدهای چرب برای سلامت بدن بسیار مفید است اما در خوردن آن باید نکات بسیار مهمی را مورد توجه قرار داد تا دچار احیاناً بیماری‌های خطرناک نشد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، با بررسی‌های صورت گرفته توسط کارشناسان در ایالات متحده بیش از 60 درصد میگوهای بسته‌بندی شده و وارداتی از آسیای جنوب‌شرقی دارای طیف وسیعی از عوامل بیماری‌زا مانند باکتری E.Coli، MRSA مقاوم به درمان در برابر آنتی‌بیوتیک، سالمونلا و سایر بیماری‌های مرگبار بوده‌اند.
ادامه خبر در سایت کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی زهره