محققان آلمانی در جریان یک مطالعه موفق به ابداع روشی برای آهسته کردن روند تحلیل عضله (قلب) در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی شدند.
به نقل از سایت کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی زهره
به گزارش ایرنا از ساینس، محققان دانشگاه چاریته برلین در آلمان در جریان یک مطالعه جدید، موفق به کشف یک پروتیین مهم شدند که یکی از محرک ها تحلیل عضله (قلب) در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی است.
محققان متوجه شدند که با پیشگیری از تولید این پروتیین می تواند از تحلیل عضله در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی پیشگیری کرد.
محققان از پیش می دانستند که قسمتی از تحلیل عضله توسط سیستم رنین-آنژیوتانسین-آلدوسترون ایجاد می شود که فشار خون و توازن نمک-آب را در بدن تنظیم می کند.
در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی این سیستم موجب افزایش پروتیین موثر آنژیوتانسین II می شود و به طور مستقیم باعث از بین رفتن توده و قدرت عضله (قلب) می شود.
به نقل از سایت کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی زهره
درمان هایی برای مهار این سیستم می تواند تحلیل عضله را برای یک دوره زمانی آهسته کند با این وجود هر چه مدت استفاده از این درمان ها بیشتر باشد، کارایی آنها کمتر می شود.
محققان در حین مطالعه این رویه متوجه شدند که آنژیوتانسین II موجب افزایش تولید یک پروتیین به نام RING-finger 1 می شود که در تحلیل عضله قلب نقش مهمی دارد.
دکتر جنز فیلیتز استاد و متخصص قلب در دانشگاه چاریته در برلین می گوید: ما توانستیم عملکرد یک فاکتور جدید که این رویه را تنظیم می کند ،شناسایی کنیم.
وی می افزاید: تجربیات ما نشان داده اند که مکانیسم های مشخصی موجب فعال شدن و یا از کار انداختن تولید پروتیین RING-finger 1 می شود.
محققان می گویند، یافته های آنها اکنون دیدگاه هایی در زمینه سوال های مهمی که بدون پاسخ مانده اند، ارائه می دهد.
این مطالعه در مجله Circulation Researcher منتشر شده است.
به نقل از سایت کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی زهره
منبع : ایرنا
سایر اخبار:
- ارتباط مصرف نمک با بیماری MS!
- کاهش میل مفرط به غذا با عصاره اسفناج
- این 9 صبحانه شما را چاق می کنند!
- نرم افزاری برای تماشای مناظر از دید حیوانات
- جراحی تومورهای ریه با روبات چهار بازو
- جایزه 25 هزار دلاری ناسا برای پیش بینی زلزله
- این آب معدنی غیر استاندارد را بشناسید!
- آسیب های روانی بازی کلش آف کلنز
- ظاهر شما درباره بیماری هایتان چه می گوید؟
- استرس خود را با تغذیه مناسب رفع کنید!
- افزایش خطر ابتلا به پوکی استخوان با نوشابه!
- شیوع پوسیدگی دندانها در سنین بالای 20 سال