مصرف سبزیجاتی که به صورت طبیعی سفیدرنگ هستند، به تامین برخی از نیازهای ضروری بدن و در نتیجه سلامتی بیشتر کمک می کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، بهترین روش برای به دست آوردن مواد مغذی بیشتر و آنتی اکسیدان های ضد بیماری، مصرف میوهها و سبزیجات رنگی است. میوهها و سبزیجات با رنگ روشن، نشاندهنده مواد غذایی گیاهی خاص هستند، مانند کاروتنوئیدها که در گیاهان نارنجیرنگ یا آنتوسیانین که در گیاهان آبیرنگ موجود است و میتوانند در جلوگیری از بیماریهای قلبی و سرطان موثر باشند.
ادامه خبر در سایت کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی زهره