رئیس انجمن دندانپزشکان عمومی ایران گفت: جویدن غذا ورزش کردن دندان است و به خصوص جویدن مواد گیاهی مثل سیب و هویج که باعث استحکام لثه و مینای دندان میشوند. هر لقمه باید ۲۸ تا ۳۲ بار هر جویده شود تا لثهها قوی و پرخون شوند.
به گزارش فارس، باقر شهنیزاده افزود: جویدن غذا ورزش دهان و دندان است اما در روزهای ماه مبارک رمضان، ساعات طولانی جویدن غذا انجام نمیشود. پس ضروری است بعد از صرف سحری و افطار، در زمانی طولانی و دو برابر روزهای عادی مسواک زده شود.ادامه خبر در سایت کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی زهره