بر اساس نتایج یک مطالعه جدید، مصرف روزانه حتی یک نوشیدنی شیرین از جلمه سودا و سایر نوشیدنی های گازدار و آب میوه ها خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را افزایش می دهد.


به گزارش ایرنا از هلث، با وجود اینکه این مطالعه که توسط مرکز تحقیقات ژان مایر در دانشگاه تافتس در آمریکا انجام شد، نشان می دهد که رابطه ای میان مصرف قند ناشی از نوشیدنی ها و ابتلا به بیماری کبد چرب وجود دارد اما محققان می گویند هنوز در این زمینه مطالعات کافی انجام نشده است که بتوان با قطعیت اعلام کرد که قند عامل ابتلا به بیماری کبد چرب است.
ادامه خبر در سایت کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی زهره