زردآلو یکی از خوشمزه ترین میوه های تابستانی است که عطر و طعم بی نظیر آن باعث محبوبیت بسیاری شده است. این میوه بومی چین و آسیای مرکزی از ۲۰۰۰ سال پیش مورد استفاده قرار گرفته است.

میوه ای سرشار از ویتامین
به گزارش سرویس بهداشت و سلامت قدس آنلاین؛ رنگ نارنجی مانند زردآلو نشان دهنده مقدار بالای بتاکاروتن در این میوه است. این ترکیب باعث تشکیل ویتامین A در بدن می شود که نقش مهمی در سلامت بینایی دارد و به خصوص هماهنگی چشم را در تاریکی تقویت می کند. این ویتامین همچنین سلامت پوست و به طور کلی رشد سلولی را تسهیل می کند. زردآلو همچنین منبع غنی از ویتامین ‍C و B است. ویتامین C در حفظ بافت های ارتباطی نقش دارد و ویتامین B نیز متابولیسم و سیستم ایمنی را تقویت می کند.
ادامه خبر در سایت کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی زهره