افراد چای سبز را بدون استفاده از قند و شکر بنوشند و برای استفاده از چای سیاه نیز مصرف قند و شکر را کاهش داده و یا از حبه های کوچک قند استفاده کنند.
یک متخصص تغذیه به وجود ماده کاهش دهنده اشتها در چای سبز اشاره و تصریح
کرد: افراد میتوانند برای کاهش اشتهای خود از چای سبز استفاده کنند.
دکتر
یحیی پاسدار، چای سبز را منبع غنی آنتی اکسیدان عنوان کرد و افزود: این
امر موجب شده تا چای سبز نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی،
فشارخون، دیابت و برخی سرطانها داشته باشد.
وی به وجود ماده کاهش دهنده اشتها در چای سبز اشاره کرد و گفت: این امر نیز موجب شده تا از چای سبز در کنترل چاقی استفاده شود.
این
متخصص تغذیه با بیان اینکه چای سبز و سیاه هر دو خاصیت آنتی اکسیدانی
داشته و در سلامتی نقش دارند، عنوان کرد: مشکل چای سیاه مصرف آن به همراه
قند و شکر است.
ادامه این خبر در سایت مجموعه درمانی زهره