محققان دانشگاه لوییزویل آمریکا احتمال می دهند که مصرف مقدار زیاد متیونین در رژیم غذایی سبب کاهش حافظه می شود.
به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس، متیونین (Methionine) نوعی اسید
آمینه است که در گوشت، ماهی، لبنیات و تخم مرغ وجود دارد. مطالعات نشان می
دهد که مصرف بیش از اندازه این اسید آمینه ممکن است باعث کاهش حافظه شود.
در
این تحقیقات آمده است که سیستمی به اسم متیلاسیون (methylation)، با خاموش
کردن ژن هایی که نقش اساسی در عملکرد شناختی دارند، سبب کاهش حافظه می
شود. متیلاسیون سیستمی است که در تنظیم بیان ژن ها، عملکرد پروتئین ها و
دیگر فرآیندهای بیولوژیکی نقش دارد.
ادامه این خبر در سایت کلینیک زهره