مطالعات محققان وزارت کشاورزی آمریکا نشان می دهد که خواص آنتی اکسیدانی و فیبر موجود در سیب، سبب سلامت مغز، قلب و کاهش وزن می شود.
به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس، هر عدد سیب متوسط، حاوی چهار گرم
فیبر و 95 کالری است. این میوه خوشمزه منبع غنی ویتامین C و A و مواد
معدنی فسفر، پتاسیم، کلسیم و آهن است. در بسیاری از کشورها از جمله آمریکا،
سیب پس از موز، دومین میوه محبوب محسوب می شود.
برخی از خواص این میوه شگفت انگیز عبارتند از :
*** از آلزایمر جلوگیری می کند
تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن آب سیب سبب افزایش انتقال دهنده عصبی استیل کولین می شود و با آلزایمر و پیری مغز مبارزه می کند.
*** از بروز پارکینسون جلوگیری می کند
فیبر موجود در سیب و خواص آنتی اکسیدانی آن از بروز بیماری پارکینسون جلوگیری می کند.
***از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند و باعث سفیدشدن دندان می شود.
سیب
نمی تواند جایگزی مسواک باشد ولی جویدن سیب سبب تحریک بزاق دهان می شود و
با کاهش باکتری دهان، از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند.
ادامه این خبر در سایت کلینیک زهره