سمنو که از عصاره جوانه گندم و آرد تهیه می شود، علاوه بر کاهش وزن در درمان سرطان کولون نیز موثر است.
به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس،این خوراکی مقوی و لذیذ علاوه بر
ایران، در بسیاری از کشورهای آسیای میانه از جمله ازبکستان، تاجیکستان،
افغانستان و قرقیزستان پخته می شود و به آن سمنک (сумалак)می گویند.
طبخ سمنو در مراسمی به نام سمنو پزان، معمولا از یک هفته مانده به نوروز شروع می شود و طی مراسمی تا پایان سال ادامه دارد.
در
گذشته برای تهیه سمنو فقط از جوانه گندم و آب استفاده می کردند ؛ولی با
گذشت زمان و برای تسریع در پخت سمنو، از کمی آرد نیز استفاده می شود.
ادامه این خبر در سایت کلینیک زهره