یک متخصص طب سنتی گفت: مصرف موادغذایی طبع سرد مانند ترشی‌ها، آبغوره، سرکه، ماست و دوغ بدون مصلحاتی مانند نعناع یا آویشن، مصرف آب سرد موجب بروز کبد چرب می‌شود. همچنین، عدم رعایت ترتیب غذاخوردن و خواب ناکافی به سلامت کبد آسیب می‌زند.

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، ناصر رضایی پور دستیار تخصصی طب سنتی ایران درباره راه‌های نگاهداشت سلامت کبد اظهار داشت: خوردن شیرینی با شکم سیر به کبد آسیب می‌رساند.

به گفته وی برهم خوری و با هم خوری از زیان‌بارترین کارهایی است که به آسیب وارد می‌کند و رعایت ترتیب غذا خوردن بسیار مهم است و یکی از اصول اساسی حفظ سلامتی است.

ادامه این خبر در سایت کلینیک زهره