یک متخصص طب سنتی گفت: مصرف موادغذایی طبع سرد مانند ترشیها، آبغوره، سرکه، ماست و دوغ بدون مصلحاتی مانند نعناع یا آویشن، مصرف آب سرد موجب بروز کبد چرب میشود. همچنین، عدم رعایت ترتیب غذاخوردن و خواب ناکافی به سلامت کبد آسیب میزند.
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، ناصر رضایی پور دستیار تخصصی طب
سنتی ایران درباره راههای نگاهداشت سلامت کبد اظهار داشت: خوردن شیرینی با
شکم سیر به کبد آسیب میرساند.
به گفته وی برهم خوری و با هم خوری
از زیانبارترین کارهایی است که به آسیب وارد میکند و رعایت ترتیب غذا
خوردن بسیار مهم است و یکی از اصول اساسی حفظ سلامتی است.
ادامه این خبر در سایت کلینیک زهره