تحلیل استخوان در واقع یک فرایند طبیعی است که مصرف نمک زیادی می تواند روند آن را افزایش دهید و برای کاهش آن می توانید مواد غنی از پتاسیم مانند اسفناج، برگ چغندر، آووکادو، سیب زمینی شیرین، چغندر، پرتقال، بطور، و کشمش را در بن رژیم غذایی خود بگنجانید.


به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از عصر ایران، مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد میوه و سبزیجات نقش مهمی در کاهش پوکی استخوان دارد. بررسی تحقیقات جدید در پوکی استخوان بین المللی منتشر شده نشان می دهد که ترکیبات طبیعی در میوه ها و سبزیجات به نام نمکهای پتاسیم قلیایی میزان دفع کلسیم از ادرار را کاهش می دهند و باعث استحکام استخوان ها می شوند.
ادامه خبر