پوکی استخوان از بیماری هایی است که بدون علامت پیشرفت می کند، به همین دلیل به آن بیماری خاموش می گویند.
این بیماری بر اثر از دست دادن کلسیم و سایر مواد معدنی استخوان ها به وجود
می آید و شکنندگی استخوان ها را به دنبال دارد. البته رژیم غذایی می تواند
از بروز این بیماری پیشگیری و در صورت ابتلا به کنترل آن کمک کند.
از
آنجا که 4.8 درصد مردان و 7.7 درصد زنان ایرانی به پوکی استخوان مبتلا
هستند و حدود 2میلیون نفر از آنها در خطر شکستگی ناشی از پوکی استخوان قرار
دارند، موضوع «پوستر تغذیه» این هفته را به عادت های غذایی پیشگیرانه از
ابتلا به این بیماری اختصاص داده ایم.
ادامه این خبر در سایت اصلی کلینیک