در میان مواد غذایی مورد استفاده در حفظ سلامت و تدابیری که برای بیماران قلبی در نظر گرفته میشود، زعفران نقش ویژهای دارد.
به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از سلامت، غلامرضا کرد افشاری گفت: از دیدگاه طب سنتی زعفران تمایل و نفوذ مواد غذایی و داروها را به قلب افزایش میدهد. همچنین مصرف آن شادیآور بوده و تقویتکننده قلب است. وی ادامه داد: بزرگان طب سنتی توصیه میکنند که در ترکیب داروهای مورد استفاده برای بیماران قلبی، زعفران اضافه شود تا هدایت و نفوذ دارو به قلب بهتر انجام شود.
کرد افشاری گفت: از دیدگاه طب جدید زعفران از افزایش کلسترول و تری
گلیسرید و چربی بد خون جلوگیری می کند و از رسوب آنها در عروق ممانعت
میکند. این متخصص طب سنتی ادامه داد: همچنین در بیمارانی که دچار حملات
قلبی شدهاند، زعفران اندازه، محلی که گرفتگی خون در قلب را کاهش داده و از
آسیب در عضله قلب جلوگیری میکند. وی ادامه داد: زعفران همچنین عملکرد بطن
چپ قلب را در مواجهه با عوامل آسیب رسان حفظ میکند و اثرات ضد فشار خون
زعفران نیز به اثبات رسیده است.
منبع : جام نیوز
به نقل از سایت اصلی کلینیک