دکتر محمد کی‌پور متخصص چشم پزشکی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: یک باور رایج در عموم مردم و در بسیاری از جوامع در خصوص نقش تغذیه‌ی هویج در جلوگیری و برطرف ساختن ضعف بینایی وجود دارد  که بنابر شواهد عینی از پایه مبنای دقیقی برخوردار نیست.

به نقل از سایت کلینیک دندانپزشکی زهره

وی اظهار داشت: هویج به عنوان یک منبع غنی و سرشار از ویتامین A بیشمار می‌رود که البته چنین ویتامینی در سایر میوه‌جات نظیر زردآلود، کلم پیچ و نیز در سیب زمینی و یا فرآورده‌های لبنی نظیر شیر و پنیر موجود است.لذا خاصیت جادویی یا منحصربه فردی صرفا به هویج نمی‌توان نسبت داد آنچه حائز اهمیت است تغذیه‌ی متوازن و متعادل و غنی از کلیه‌ی ویتامین و آنتی اکسیدان‌ها می‌باشد که عموما در پیشگیری از برخی بیماری‌های چشمی مرتبط با افزایش سن می‌تواند موثر باشد و در برطرف ساختن ضعف بینایی و عیوب انکساری چشم تاثیر خاصی ندارد. دکتر کی‌پور افزود: صرفا تغذیه‌ی هویج و منابع ویتامین A در افرادی که دچار  کمبود شدید این ویتامین هستند به بهبود شاخص‌های بینایی منجر می‌شود ولی در تقویت بینایی یا بر طرف ساختن ضعف بینایی در سایر افراد تاثیر چندانی ندارد، به عموم مردم توصیه می‌شود. در راستای تضمین سلامت بینایی و  پیشگیری از بیماری‌های مرتبط با کهولت سن از مواد مغذی نظیر اسفناج و کلم بروکلی که سرشار از لوتئین می‌باشد و برای سلامت لکه‌ی زرد و شبکیه مفید است استفاده کنند و آنها را حتما در رژیم غذایی خود بگنجانند.