آلو خشک را باید یکی از بهترین انواع میوه های خشک دانست که نه تنها می تواند میان وعده ای سالم باشد بلکه در ترکیب بسیاری از غذاها نیز کاربرد دارد. امروزه خواص بسیار آن شناخته شده است و به همین دلیل بهتر است حتما در برنامه غذایی گنجانده شود.

ارزش غذایی آلو خشک
به گزارش سرویس بهداشت و سلامت قدس آنلاین؛ ترکیبات موجود در آلو خشک تقریبا مشابه آلو است با این تفاوت که مقدار قند بیشتری دارد. مزیت حالت خشک این است که در تمام فصول سال قابل مصرف است. آلو خشک سرشار از ریز مغذی هایی است که از جمله عبارتند از:

  • فیبرها  و ویتامین های B2، B3 ، B6، ‍C و K
  • سوربیتول موجود در آن به تنظیم متابولیسم قند خون کمک می کند و کیسه صفرا و عملکرد روده ها را تحریک می کند. باید خاطر نشان کرد که آلو خشک یکی از معدود گیاهان حاوی این ترکیب است.
  • پتاسیم ( خواص ادرار آوری دارد)
  • آنتی اکسیدان ها: فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک
  • آهن و مس
  • منیزیوم و منگنز
جالب است بدانید که آلو خشک یکی از پنج میوه سرشار از آنتی اکسیدان است.
ادامه خبر در سایت کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی زهره