مطالعه متخصصان تغذیه کالیفرنیا نشان می دهد که آووکادو با کاهش وزن، احتمال ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی، علایم آرتروز و کلسترول و افزایش جذب مواد مغذی و سلامت چشم، به حفظ سلامتی و طول عمر کمک می کند.
به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از هلث، میوه آووکادو طی 15 سال گذشته به
یک میوه محبوب، به ویژه در آمریکا، تبدیل شده است. در حال حاضر در بیشتر
رستون های زنجیره ای، این میوه به صورت سالاد یا دسر و با ادویه های
گوناگون سرو می شود.
آووکادو یک منبع غنی از پتاسیم و اسیدهای چرب
امگا 3 و فیبرهای محلول و نامحلول است. متخصصان تغذیه به دلایل زیر مصرف
روزانه آووکادو را توصیه کرده اند:
*** به جذب سایر مواد مغذی کمک می کند
آووکادو دارای چربی غنی است که به جذب مواد غذایی دیگر از جمله ویتامین های محلول در چربی مانند A ، K، D و E کمک می کند.
*** علایم آرتروز را برطرف می کند
آووکادو
یک میوه ضد التهابی و حاوی فیتوسترولها، آنتی اکسیدان ها، کاروتینوئید و
اسیدهای چرب امگا 3 است. آووکادو حاوی ترکیباتی به نام ASU است که سنتز
کلاژن را افزایش می دهد و سبب کاهش درد آرتروز و استئو آرتریت می شود.
*** خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد
مطالعات
صورت گرفته در سال 2007 میلادی نشان می دهد که ویژگی های آنتی اکسیدانی و
ضد التهابی موجود در آووکادو، احتمال ابتلا به سرطان های دهان، پوست و
پروستات را کاهش می دهد. به علاوه ترکیبات موجود در آووکادو، عوارض جانبی
شیمی درمانی را کاهش می دهد.
ادامه این خبر در سایت کلینیک دندانپزشکی زهره
سایر اخبار :
- ساخت بازوی مصنوعی برای کمک به جراحان!
- گوشی های هوشمند افسردگی می آورند!
- خواص چای، شکلات، تخمه، خرما و شاتوت!
- چکمه هایی برای آسان راه رفتن شما!
- قبل از 6 سالگی زبان دوم را به کودکان بیاموزید!
- عفونت های پوستی ناحیه تناسلی!
- همه چیز درباره توت فرنگی!
- دستگاهی که در 5 دقیقه نمونه برداری می کند!
- تمرین هایی مفید برای داشتن شکم عضلانی!
- خُر خُر می کنید؟! حتما بخوانید!
- صاف بنشینید تا استرس نداشته باشید!
- ساخت بیمارستان در مرز افغانستان و کربلا!
- پیشرفته ترین دستگاه تشخیص سرطان در کشور!
- پیرسینگ؛ سرطان زاست یا خیر؟!
- زعفران؛ زیبا کننده پوست!
- امید دانشمندان به یک آنتیبادی برای درمان ایدز