مطالعات محققان وزارت کشاورزی آمریکا نشان می دهد که خواص آنتی اکسیدانی و فیبر موجود در سیب، سبب سلامت مغز، قلب و کاهش وزن می شود.

به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس، هر عدد سیب متوسط، حاوی چهار گرم فیبر و 95 کالری است. این میوه خوشمزه منبع غنی ویتامین C و A و مواد معدنی فسفر، پتاسیم، کلسیم و آهن است. در بسیاری از کشورها از جمله آمریکا، سیب پس از موز، دومین میوه محبوب محسوب می شود.

برخی از خواص این میوه شگفت انگیز عبارتند از :

*** از آلزایمر جلوگیری می کند

تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن آب سیب سبب افزایش انتقال دهنده عصبی استیل کولین می شود و با آلزایمر و پیری مغز مبارزه می کند.

*** از بروز پارکینسون جلوگیری می کند

فیبر موجود در سیب و خواص آنتی اکسیدانی آن از بروز بیماری پارکینسون جلوگیری می کند.

***از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند و باعث سفیدشدن دندان می شود.

سیب نمی تواند جایگزی مسواک باشد ولی جویدن سیب سبب تحریک بزاق دهان می شود و با کاهش باکتری دهان، از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند.

ادامه این خبر در سایت کلینیک زهره