محققان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، استفاده از سفیده تخم مرغ به عنوان ماده کنترل کننده اندازه در ساخت نانوذرات اکسیدی را پیشنهاد داده اند. این پژوهشگران نوعی نانوذره را در مقیاس آزمایشگاهی، به روشی ساده و مطابق با اصول شیمی سبز و در حضور سفیده تخم مرغ تولید کرده اند.

به گزارش ایرنا از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، یکی از مشکلاتی که امروزه محیط زیست و سلامتی انسان را تهدید می کند، استفاده از مواد و معرف های شیمیایی خطرناک در تهیه مواد صنعتی، آزمایشگاهی و پزشکی است.

از این رو معرفی و بسط دادن روش های سنتزی بر پایه اصول شیمی سبز در مقیاس آزمایشگاهی و صنعتی برای جوامع علمی مرتبط یک ضرورت است.

دکتر مجید در‎ٍِو‎دی در خصوص هدف دنبال شده در این طرح عنوان کرد:تلاش براین بود تا با رعایت اصول شیمی سبز در سنتز نانوذرات، به عنوان یک رویکرد ایمن و نوین، اقدام به سنتز و بررسی خواص سمیت سلولی نانوذرات اکسید سریم (CeO2) کنیم .

ادامه این خبر در سایت کلینیک زهره