به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، هدی درخشانی عصر امروز در همایش دیابت در محل سالن ذکریای رفسنجان اظهار داشت: استرس مهم‌ترین عاملی است که فرد را به دیابت مبتلا می‌کند.

به نقل از سایت کلینیک دندانپزشکی زهره

عضو انجمن دیابت ایران ادامه داد: همه اقشار باید محیطی آرام را برای خود و خانواده فراهم کنند لذا والدین نباید شرایطی به ‌وجود بیاورند تا فرزندانشان دچار استرس شوند.وی با بیان اینکه در افراد بالای 12 سال تست قند نباید بالاتر از 130 شود، تصریح کرد: فردی که تست قند می‌دهد بعد از غذا اگر میزان قند او به 150 هم رسید مشکلی نیست.وی افزود: پرهیز از مصرف غذاهای فست فودی شامل پیتزا، قند و شیرینی، نوشابه، سوسیس و کالباس به افراد دیابتی توصیه می‌شود زیرا این نوع غذاها در جذب قند کمک می‌کنند.درخشانی با اشاره به اینکه سبوس سرشار از فیبر است، خاطرنشان کرد: بهتر است سبوس از داروخانه‌ها و عطاری‌ها تهیه شود و آن‌ را پودر کرده و در انواع غذاهایی مانند سوپ، آش، برنج و غیره مصرف کنید.

به نقل از سایت کلینیک دندانپزشکی زهره

وی با بیان اینکه نان و غلات، سبزیجات، گوشت‌ها، لبنیات، میوه‌ها و چربی‌ها شش گروه غذایی هستند که انسان در طول روز باید از آنها مصرف کند، عنوان کرد: افراد باید بدانند در مصرف نان و غلات، میوه‌ها و لبنیات دقت شود چرا که نشاسته موجود در آن‌ها نیز ممکن است به افزایش قند خون کمک کند.عضو انجمن دیابت ایران خاطرنشان کرد: افراد دیابتی از بین میوه‌ها باید میوه‌های انجیر، خرما، موز و کشمش را کمتر مصرف کنند و بیشتر توت سفید، توت فرنگی و گیلاس که قند کمی دارند، بخورند.وی متذکر شد: ورزش و تغذیه سالم از بیماری دیابت پیشگیری می‌کند.